[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

IDEAL Holdings: Μία ισχυρή Ελληνική εταιρεία συμμετοχών


Η IDEAL Holdings διαθέτει ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ιδανικών επενδύσεων

 

Στην IDEAL Holdings, έχουμε δημιουργήσει ένα βιώσιμο χαρτοφυλάκιο διαφορετικών επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό: τη Δύναμη.

  • Στο λιανεμπόριο, με τα πολυκαταστήματα Attica, τον απόλυτο προορισμό αγορών με πάνω από 1.100 brands σε 69.000 τετραγωνικά μέτρα και 5.000.000 επισκέπτες ετησίως.
  • Στην τεχνολογία, με την Byte, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα, με 40 χρόνια παρουσία στον κλάδο και βασικά έργα υποδομής όπως το My Health-Electronic prescription, αλλά και με την ADACOM, κορυφαία εταιρεία στους τομείς της κυβερνοασφάλειας και των ψηφιακών υπογραφών, με 20 χρόνια καινοτομίας και διεθνούς παρουσίας στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
  • Στη μεταποίηση, με την Astir Vitogiannis, μια πολυεθνική εταιρεία κατασκευής μεταλλικών καπακιών για μάρκες παγκόσμιας κλάσης, με εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 60 χώρες και υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα & Νότια Αφρική.

Αυτές είναι οι επιχειρήσεις μας και αυτή είναι η ισχύς μας, η κινητήρια δύναμή μας.

Η IDEAL Holdings έχει 1500+ υπαλλήλους και έχει αυξήσει 6 φορές τα έσοδά της την περίοδο 2020-2022* (Πηγή: audited financial statements 2020-2022)

 

8-Network
miscellaneous 37 solid