IDEAL  TECHNOLOGY...

35+ Years of Value Added Distribution

[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Ideal Solutions for Ideal Businesses

Είμαστε η IDEAL Technology, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους διανομείς τεχνολογίας στην Ελλάδα για περισσότερο από 3 δεκαετίες. Τα τελευταία 5 χρόνια συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε τη δυναμική μας πορεία μέσω ενός ιδιαίτερα υψηλού ρυθμού ανάπτυξης, ενώ ως Value-Added Distributor η αποστολή μας είναι να ενδυναμώσουμε την αγορά με ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω ενός καναλιού επιλεγμένων και αξιόπιστων συνεργατών.

Ideal Technology

Η IDEAL Technology έχει εδραιωμένες και αξιόπιστες συνεργασίες με κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες που κατέχουν ηγετική θέση στον τομέα τους, ενώ παρέχει στο δίκτυο μεταπωλητών της μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να καλύπτουν από απλές ανάγκες έως και τις πιο σύνθετες απαιτήσεις προσφέροντας τις αποτελεσματικότερες λύσεις αιχμής.

Επιλέξτε στο όνομα του κατασκευαστή για να μάθετε περισσότερα!
Alcatel – Lucent Enterprise

Η Alcatel-Lucent Enterprise είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προηγμένων τεχνολογιών επικοινωνίας και δικτύωσης, με πολυετή εμπειρία και μεγάλη εγκατεστημένη βάση. Διαθέτει ολοκληρωμένες πρωτοποριακές λύσεις σε τηλεφωνία, δικτυακό εξοπλισμό, συστήματα Wi-Fi και εφαρμογές.

περισσότερα
Allot

Η Allot, ένας από τους κορυφαίους παρόχους καινοτόμων λύσεων νοημοσύνης και ασφάλειας δικτύου, ενδυναμώνει τεχνολογικά τους παρόχους υπηρεσιών επικοινωνίας (CSP) και τις επιχειρήσεις, ώστε με τη σειρά τους να προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

περισσότερα
ATLinks

Κάτω από το εμπορικό σήμα Alcatel, η ATLinks προσφέρει καινοτόμες, υψηλής ποιότητας, υπερσύγχρονες συσκευές επικοινωνίας σταθερής γραμμής για επιχειρήσεις. Τα τηλέφωνα και οι λύσεις της Alcatel σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και διατίθενται στην αγορά από την ATLINKS, τον παγκόσμιο αποκλειστικό αδειοδοτημένο πάροχο της μάρκας Alcatel για συσκευές επιχειρηματικής επικοινωνίας.

περισσότερα
Barracuda

Η Barracuda είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην παροχή λύσεων ασφάλειας, δικτύωσης και αποθήκευσης για οποιοδήποτε δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων συσκευών hardware, συσκευών VM και υποδομών SaaS και Cloud. Οι καινοτόμες λύσεις της είναι εύχρηστες, οικονομικά αποδοτικές και φιλικές προς το χρήστη και μπορεί κανείς να τις διαχειρίζεται κεντρικά μέσω μιας ευκολονόητη και εύχρηστη κονσόλα.

περισσότερα
Dynabook

Η Dynabook είναι μια δυναμική νέα επιχείρηση, χτισμένη στα θεμέλια της υπέροχης κληρονομιάς της Toshiba. Ως ηγέτης της βιομηχανίας, η Toshiba ξεκίνησε τον πρώτο φορητό υπολογιστή στον κόσμο – το T1100 το 1985 και τον ακολούθησε με τον πρώτο φορητό υπολογιστή στον κόσμο – το dynabook J-3100 SS001 το 1989.

περισσότερα
ESET

Η ESET είναι ένας από τους πρωτοπόρους του κλάδου που εισήγαγε την προληπτική και βραβευμένη τεχνολογία της για περισσότερες από 3 δεκαετίες πριν. Από το 1987 η ESET αναπτύσσει λογισμικό ασφαλείας που επιτρέπει σε περισσότερους από 110 εκατομμύρια πελάτες και σε περισσότερες από 202 χώρες να απολαμβάνουν ασφαλέστερη τεχνολογία.

περισσότερα
Forcepoint

Η Forcepoint, κορυφαία εταιρεία προστασίας χρηστών και δεδομένων στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, έχει αναλάβει να προστατεύει τους οργανισμούς, οδηγώντας παράλληλα τη μελλοντική τους ανάπτυξη και μετάβαση στη νέα ανασχηματισμένη ψηφιακή εποχή.

περισσότερα
Fortinet

Mε περισσότερους από 450.000 πελάτες που την εμπιστεύονται για την προστασία της επιχείρησής τους, η Fortinet είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος κατασκευαστής συσκευών ασφαλείας στον κόσμο. Οι πελάτες της απολαμβάνουν έξυπνη και απρόσκοπτη προστασία απέναντι σε όλα τα είδη κυβερνοεπιθέσεων ενώ ταυτόχρονα έχουν τη δύναμη να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις απόδοσης του σύγχρονου άνευ περιορισμών δικτύου.

περισσότερα
Kaspersky

Η Kaspersky, παγκόσμια εταιρεία κυβερνοασφάλειας, ιδρύθηκε το 1997 παρέχοντας καινοτόμες λύσεις ασφαλείας και συγκέντρωση ενός εύρους απειλών που εκτείνεται σε όλες τις σειρές προϊόντων της. Η μοναδική πολυεπίπεδη τεχνογνωσία πληροφοριών και ασφάλειας απειλών της Kaspersky μετατρέπεται συνεχώς σε καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες ασφαλείας για την προστασία των επιχειρήσεων, των υποδομών ζωτικής σημασίας, των κυβερνήσεων και των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.

περισσότερα
Panda

Η Panda Security ειδικεύεται στην ανάπτυξη προϊόντων ασφάλειας endpoint τα οποία μπορεί κανείς να διαχειριστεί μέσω cloud σε ένα ευκολονόητο και εύχρηστο περιβάλλον. Με επίκεντρο αρχικά την ανάπτυξη λογισμικού προστασίας από ιούς (anti-virus), η Panda έχει επεκτείνει από τότε την επιχειρηματική της δραστηριότητα, προσφέροντας προηγμένες υπηρεσίες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

περισσότερα
Quantum

Η Quantum επικεντρώνεται στη δημιουργία καινοτόμων τεχνολογιών και λύσεων για να βοηθήσει τους πελάτες της να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα εταιρικά τους δεδομένα. Με περισσότερα από 40 χρόνια τεχνογνωσίας αποθήκευσης, η τεχνολογία, οι λύσεις και οι υπηρεσίες της Quantum βοηθούν τους πελάτες να συλλάβουν, να δημιουργήσουν και να μοιραστούν ψηφιακό περιεχόμενο – και να το διατηρήσουν και να το προστατεύσουν για δεκαετίες.

περισσότερα
StorageCraft

Η StorageCraft διατηρεί τις κρίσιμες πληροφορίες των οργανισμών πάντα ασφαλείς, προσβάσιμες και βελτιστοποιημένες προσφέροντας λύσεις προστασίας και διαχείρισης δεδομένων καθώς και απρόσκοπτης επιχειρησιακής λειτουργίας. Οι ισχυρές λύσεις προστασίας δεδομένων παρέχουν άμεση, αξιόπιστη και πλήρη ανάκτηση δεδομένων και εξαλείφουν τυχόν χρόνο διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης.

περισσότερα
SumUp

Η SumUp είναι η κορυφαία εταιρεία φορητών τερματικών συσκευών (mPOS) στην Ευρώπη. Ξεκίνησε το 2012 αναπτύσσοντας την υπηρεσία πληρωμών της από το μηδέν, για να αναταράξει τον κλάδο και να ξυπνήσει τον επιχειρηματία μέσα σας. Δημιούργησε μια μοναδική συσκευή, η οποία σε συνδυασμό με smartphone, επιτρέπει στους εμπόρους να δέχονται πληρωμές με κάρτες από παντού.

περισσότερα
Toshiba Storage

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Toshiba αναπτύσσει και κατασκευάζει αποθηκευτικές λύσεις που χρησιμοποιούνται από τις κυριότερες εταιρείες πληροφορικής και ηλεκτρονικών συσκευών για το ευρύ κοινό. Γράμματα. Προϋπολογισμοί. Μουσική, φωτογραφίες και βίντεο. Εφαρμογές. Αρχεία συστήματος σχολείου, γραφείου ή υπολογιστή.

περισσότερα
Tufin

Η Tufin επιτρέπει στους οργανισμούς να αυτοματοποιήσουν διαδικασίες όπως την ορατότητα της πολιτικής ασφαλείας τους, τη διαχείριση κινδύνων, το μηχανισμό τροφοδότησης και τη συμμόρφωσή τους, κατά μήκος ολόκληρου του υβριδικού τους περιβάλλοντος που αποτελείται από προϊόντα διάφορων προμηθευτών.

περισσότερα

Υπηρεσίες

Στόχος μας, να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Η IDEAL Technology προσφέρει κορυφαίες και πρωτοποριακές υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τομέων εξειδίκευσης, όπως endpoint, network & infrastructure, application security και πολλούς ακόμη.

8-Network
miscellaneous 37 solid

Διεύθυνση

Κρέοντος 25 , 104 42 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλέφωνο

210 51 93 800

E-mail

info@idealtech.gr

Είμαστε η IDEAL Technology, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους διανομείς τεχνολογίας στην Ελλάδα για περισσότερο από 3 δεκαετίες.

Website by 9AM