[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Η προστασία ξεκινά με τους ανθρώπους.

Η Proofpoint είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες κυβερνοασφάλειας και συμμόρφωσης. Στόχος της η προστασία των σημαντικότερων περιουσιακών στοιχείων των επιχειρήσεων που βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο: τους ανθρώπους τους. Με μια ολοκληρωμένη σουίτα cloud-based λύσεων, η Proofpoint βοηθά εταιρείες σε όλο τον κόσμο να σταματήσουν στοχευμένες απειλές, να προστατεύσουν τα δεδομένα τους και να κάνουν τους χρήστες τους πιο ανθεκτικούς στις κυβερνοεπιθέσεις.

Οι κορυφαίοι οργανισμοί όλων των μεγεθών βασίζονται στην Proofpoint για ανθρωποκεντρικές λύσεις ασφάλειας και συμμόρφωσης, που μετριάζουν τους πιο κρίσιμους κινδύνους γύρω από το email, το cloud, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το web. Η Proofpoint εξασφαλίζει πάνω από τις μισές επιχειρήσεις του Fortune 100, συμπεριλαμβανομένων των 5 κορυφαίων τραπεζών, 7 από τις 10 κορυφαίες παγκόσμιες εταιρίες Retail, τις μισές από τις 10 κορυφαίες παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρείες και 14 από τα 15 κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια. Πολλοί κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι βάζουν πρώτα τους πελάτες τους. Η Proofpoint το αποδεικνύει με σταθερό ποσοστό ικανοποίησης πελατών άνω του 95% και ετήσιο ποσοστό ανανέωσης άνω του 90%.

Οι επιτιθέμενοι γνωρίζουν ότι οι άνθρωποί σας αποτελούν το ευκολότερο μέσο για να εισβάλλουν στην επιχείρησή σας. Υπερασπιστείτε τους. Προστατέψτε τους. Ενδυναμώστε τους με το Proofpoint.

Λύσεις που συνεργάζονται και βασίζονται η μια στην άλλη. Λύσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας ασφαλή, σε συμμόρφωση και ακμάζουσα.
Οι λύσεις της Proofpoint σταματούν το 99% των επιθέσεων με συνημμένα αρχεία. Και κάθε μέρα, εντοπίζουν και αποκλείουν προηγμένες απειλές και κινδύνους συμμόρφωσης σε περισσότερα από 2,2 δισεκατομμύρια email και 22 εκατομμύρια λογαριασμούς cloud. Χτισμένες σε μια προηγμένη πλατφόρμα cloud που συνδυάζει ταχύτητα και καινοτομία, αναπτύσσουν, προσαρμόζονται και ενημερώνονται πιο γρήγορα από τοπικά εγκατεστημένα εργαλεία ώστε να σας κρατούν ένα βήμα μπροστά από τις πιο πρόσφατες απειλές. Η Proofpoint προσφέρει μια παγκόσμια έξυπνη πλατφόρμα που εκτείνεται σε email, κοινωνικά δίκτυα και κινητά και αναλύει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια σημεία δεδομένων την ημέρα. Αυτό σας δίνει την κρίσιμη ορατότητα που χρειάζεστε για να κατανοήσετε μια επίθεση και τη διορατικότητα για να την επιλύσετε γρήγορα και αποτελεσματικά. Το email, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι κινητές συσκευές είναι τα εργαλεία σας – και για τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου, τα εργαλεία επίθεσης. Η Proofpoint προστατεύει τους ανθρώπους, τα δεδομένα και το brand σας από προηγμένες απειλές και κινδύνους συμμόρφωσης.

Proofpoint

Προϊόντα

8-Network
miscellaneous 37 solid