[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Καινοτόμα σειρά laptops και αξεσουάρ

Η Dynabook είναι μια δυναμική νέα επιχείρηση, χτισμένη στα θεμέλια της υπέροχης κληρονομιάς της Toshiba.

Ως ηγέτης της βιομηχανίας, η Toshiba ξεκίνησε τον πρώτο φορητό υπολογιστή στον κόσμο – το T1100 το 1985 και τον ακολούθησε με τον πρώτο φορητό υπολογιστή στον κόσμο – το dynabook J-3100 SS001 το 1989. Αυτές οι δύο καινοτομίες φορητών υπολογιστών επέτρεψαν στους ανθρώπους να εργάζονται με ασφάλεια και ασφάλεια οπουδήποτε θέλουν και ορίζουν τη σημερινή αγορά φορητών υπολογιστών.

Από τότε, η Toshiba παρείχε πάντα βραβευμένα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που ενσωματώνουν την τελευταία τεχνολογία και σχεδιασμό, ενώ παράλληλα προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία.

Η Sharp Corporation απέκτησε το 80,1% της επιχείρησης υπολογιστών της Toshiba τον Οκτώβριο του 2018 και από την 1η Απριλίου 2019 η επιχείρηση είναι γνωστή παγκοσμίως ως dynabook. Στις 4 Αυγούστου 2020 η Sharp Corporation απέκτησε το υπόλοιπο 19,9% των μετοχών.

Η επωνυμία dynabook είναι κάτι περισσότερο από ένα όνομα ή ένα λογότυπο, είναι η ενσάρκωση πολιτισμού και αξιών. Αυτά παραμένουν σταθερά και ισχυρά στην Dynabook Europe μέσω των πολύ εξειδικευμένων και πεπειραμένων ανθρώπων της, των βραβευμένων προϊόντων της, της εμμονής της με την ποιότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία, και την έμφαση που δίνει στην εμπιστοσύνη και τη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών.

Dynabook

Προϊόντα

 • Accessories

  Advance Consumer Products

  Optimize your laptop experience with dynabook laptop accessories. Whether you’re looking for a carry case, memory expansion, or docking solution, Dynabook has an accessory that is right for your Dynabook laptop.

 • Mobile Devices

  Advance Consumer Products
  • Portégé : Light in weight. Strong in design. Designed for those who demand the very best in mobile computing.
  • Tecra : Built for business and designed to help you work more efficiently, our Tecra laptops offer everything a business professional could want.
  • Satellite Pro: All round productivity. Designed to cope with every business situation, each Satellite Pro model provides power, reliability and easy-to-use controls.
8-Network
miscellaneous 37 solid