[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Βράβευση της IDEAL Technology ως «Distributor of the Year» από τη Fortinet

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Βράβευση της IDEAL Technology ως «Distributor of the Year» από τη Fortinet

 

Η IDEAL Technology, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους διανομείς τεχνολογίας στην Ελλάδα για περισσότερο από 3 δεκαετίες, ανακηρύχθηκε και βραβεύθηκε ως “Διανομέας της Χρονιάς” από την εταιρία Fortinet, leader στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και ευρέως γνωστή για την εξειδίκευσή της στην παροχή αξιόπιστων λύσεων για την προστασία των δικτύων και των συσκευών από κυβερνοεπιθέσεις.

H βράβευση έγινε στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου Fortinet Security Day 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με το θέμα του φετινού συνεδρίου να εστιάζει στην ανάγκη για την προστασία των ψηφιακών περιβαλλόντων από δυνητικές κυβερνοαπειλές.

Το βραβείο “Distributor of the Year” παρέλαβαν από τον από τον κ. Λεωνίδα Τουγιαννίδη, Regional Director της Fortinet σε Ελλάδα, Κύπρο και Ουγγαρία, η κ. Δέσποινα Κοραλή, Channel Sales Manager, και ο κ. Κωνσταντίνος Μπουλαλάς, Product Manager της IDEAL Technology.

Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης ολόκληρης της ομάδας της IDEAL Technology στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς την Fortinet για την τιμητική διάκριση, καθώς και στους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς την εταιρεία μας.

Στο συνέδριο Fortinet Security Day 2023 που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετεχόντων, οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας της Fortinet παρουσίασαν διαλέξεις και σεμινάρια για την πρόληψη των κυβερνοεπιθέσεων και την προστασία των ψηφιακών περιβαλλόντων, ενώ βασικός τους στόχος ήταν η ενημέρωση για τις τρέχουσες απειλές στον κυβερνοχώρο αλλά και η παρουσίαση αποδεδειγμένων πρακτικών για την αντιμετώπισή τους.Η IDEAL Technology έχει ισχυρή παρουσία στους ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς τομείς της ασφάλειας δικτύων, της προστασίας και ασφαλούς αποθήκευσης δεδομένων, των πληροφοριακών συστημάτων, των τηλεπικοινωνιών και της τηλεφωνίας. Η συνεργασία της με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους όπως Fortinet, Alcatel-Lucent Enterprise, Forcepoint, Tufin, Kaspersky, Proofpoint, Barracuda, Storagecraft, Quantum, Panda, Eset, Allot, Atlinks, την καθιστά ως τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη αλλά και πιο έμπιστο διανομέα καινοτόμων λύσεων και εξοπλισμού στην αγορά.
 
Η Fortinet εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών ασφάλειας πληροφοριών και δικτύων. Ta προϊόντα και οι υπηρεσίες της Fortinet σχεδιάζονται για την προστασία των δικτύων και των δεδομένων από κυβερνοεπιθέσεις και απειλές και περιλαμβάνουν διάφορες λύσεις ασφάλειας δικτύου, όπως firewall, ανίχνευση και αποτροπή απειλών, εξουθένωση DDoS, ασφάλεια cloud, κρυπτογράφηση, ασφάλεια τηλεργασίας και πολλά άλλα.

8-Network
miscellaneous 37 solid