[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Η γαλλική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Alcatel Lucent Enterprise αυξάνει το αποτύπωμα σε Ελλάδα και Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 13 Μαϊου 2024


 

Η γαλλική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Alcatel Lucent Enterprise αυξάνει το αποτύπωμα σε Ελλάδα και Κύπρο

 

Η Alcatel Lucent Enterprise (ALE), παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τον διορισμό του κ. Βασίλη Ξενάκη ως Regional Director για Ελλάδα και Κύπρο, Γαλλόφωνη Αφρική και Αίγυπτο.

Ο κ. Ξενάκης διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, στη διάρκεια των οποίων έχει αναλάβει με επιτυχία τη διαχείριση σημαντικών συνεργασιών, τη διοίκηση διεθνών/πολυπολιτισμικών ομάδων, την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ευκαιριών και ταυτόχρονα την ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών πολυετούς επιχειρηματικού σχεδιασμού.

Με την εκτεταμένη προϋπηρεσία του στην ALE ως Regional Director σε διάφορες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Ομάν, της Αιγύπτου, της Ανατολικής και Δυτικής Αφρικής, του Λεβάντε και του Πακιστάν, έχει αποκτήσει βαθιά γνώση της αγοράς και έχει συγκεντρώσει και επιδείξει σπουδαία επιτεύγματα ξεπερνώντας πολλές προκλήσεις με επιτυχία.

Σε σχετική δήλωση του, ο κ. Ξενάκης αναφέρει: «η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν τεράστιες δυνατότητες στην αγορά ICT με διψήφια ανάπτυξη σε ετήσια βάση και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ALE να υποστηρίξει αυτή την ανάπτυξη», καταλήγοντας: «Είμαι ενθουσιασμένος για τη μεγάλη ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας και είναι σαφές ότι η αυξημένη εστίασή μας στην περιοχή αποτελεί απόδειξη της αποστολής της ALE να προσφέρει καινοτόμες λύσεις ICT στους επιχειρηματικούς εταίρους και πελάτες μας».Σχετικά με την Alcatel Lucent Enterprise:
Η Alcatel-Lucent Enterprise είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προηγμένων τεχνολογιών επικοινωνίας και δικτύωσης, με πολυετή εμπειρία και μεγάλη εγκατεστημένη βάση. Έχει ενσωματώσει καινοτόμες λύσεις σε τηλεφωνία, δικτυακό εξοπλισμό, συστήματα και εφαρμογές Wi-Fi, συνεχώς εξελίσσεται και επενδύει στα προϊόντα της, ενώ τα τηλεφωνικά της κέντρα (από 2 έως 50.000 χρήστες) προσφέρουν αξιοπιστία και ευελιξία σε επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους.

 

8-Network
miscellaneous 37 solid