[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Η Kaspersky αναγνωρίζεται από την Gartner ως “Επιλογή Πελατών 2021 για Endpoint Protection Platforms” για 4η χρονιά


Ψάχνετε τον κορυφαίο προμηθευτή λύσεων Endpoint Protection Platform (EPP) για τους πελάτες σας?


Η Kaspersky λαμβάνει τη διάκριση

2021 Gartner Peer Insights Customers’ Choice για Endpoint Protection Platforms

 για 4η φορά!

Η Kaspersky, ηγέτης του κλάδου προστασίας των endpoints, αναγνωρίστηκε από την Gartner ως “Επιλογή Πελατών 2021 για Endpoint Protection Platforms”, με βαθμολογία πελατών 4,7 /5. Επιπλέον, το 96% των πελατών δήλωσε ότι είναι πρόθυμο να προτείνει το Kaspersky Endpoint Security για Επιχειρηματικό προϊόν. Η Kaspersky είναι ένας από τους μόλις τρείς προμηθευτές που πήραν αυτή τη διάκριση από το Gartner Peer Insights στον τελευταίο γύρο αναγνώρισης, τόσο για τις αγορές EPP όσο και για τις αγορές EDR.

Στο τεύχος Οκτωβρίου 2021 του Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’ για EPPs, η Kaspersky έλαβε για 4η φορά την κορυφαία διάκριση “Customers’ Choice”, σε πολλές κατηγορίες, όπως:

  • Και στα τρία είδη επιχειρήσεων βάσει μεγέθους (Μεγάλες Επιχειρήσεις, Μεσαίες Επιχειρήσεις, Δημόσιος Τομέας, Κυβέρνηση και Εκπαίδευση)
  • Ανδείχθηκε ώς ένας από τους δύο μόνο προμηθευτές που αναγνωρίζονται στον κλάδο του Finance
  • Ανδείχθηκε ώς ένας από τους τέσσερις μόνο προμηθευτές που αναγνωρίζονται στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA)

Στους προηγούμενους 18 μήνες (έως τον Οκτώβριο του 2021), το Gartner Peer Insights δημοσίευσε 3,577  κριτικές και αξιολογήσεις στην αγορά του EPP. Η Kaspersky είναι ένας από τους πέντε μόνο προμηθευτές, που αναγνωρίζεται ως “Customer Choice” για το 2021 για το EPP και ο μοναδικός προμηθευτής που λαμβάνει αυτήν την αναγνώριση κάθε φορά που την ανακοινώνει η Gartner. Τα αποτελέσματα αυτά σας δίνουν ένα εξαιρετικό συγκριτικό πλεονέκτημα, για να μιλήσετε στους πελάτες σας για την Kaspersky.


Για να δείτε γιατί η Kaspersky βαθμολογείται τόσο υψηλά από τους πελάτες
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ REPORT ΤΩΡΑ

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την Kaspersky και τα προϊόντα της?
Επικοινωνήστε με την IDEAL Technology!

Στείλτε μας email στο kaspersky@ideal.gr ή τηλεφωνήστε μας στο 210 5193776

8-Network
miscellaneous 37 solid