[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Νέα συνεργασία της IDEAL Technology με την Proofpoint!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 7 Απριλίου 2022


Νέα συνεργασία της IDEAL Technology με την Proofpoint!


 

Με ιδιαίτερη χαρά, η IDEAL Technology ένας από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους διανομείς τεχνολογίας στην Ελλάδα για περισσότερο από 3 δεκαετίες και η Proofpoint ανακοινώνουν την έναρξη της επίσημης συνεργασίας τους στον τομέα της κυβερνοασφάλειας στην περιοχή ΕΜΕΑ.

Η Proofpoint, κορυφαία εταιρία κυβερνοασφάλειας και συμμόρφωσης, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σουίτα cloud-based λύσεων, βοηθώντας τις επιχειρήσεις όχι μόνο να προστατεύσουν τα δεδομένα τους αλλά και να κάνουν τους χρήστες τους πιο ανθεκτικούς στις κυβερνοεπιθέσεις. Χτισμένες σε μια προηγμένη πλατφόρμα cloud που συνδυάζει ταχύτητα και καινοτομία, οι ανθρωποκεντρικές της λύσεις σταματούν το 99% των επιθέσεων με συνημμένα αρχεία, ενώ κάθε μέρα εντοπίζουν και αποκλείουν προηγμένες απειλές και κινδύνους συμμόρφωσης σε περισσότερα από 2,2 δισεκατομμύρια email και 22 εκατομμύρια λογαριασμούς cloud. Η Proofpoint εξασφαλίζει πάνω από τις μισές επιχειρήσεις του Fortune 100, συμπεριλαμβανομένων των 5 κορυφαίων τραπεζών, 7 από τις 10 κορυφαίες παγκόσμιες εταιρίες Retail, τις μισές από τις 10 κορυφαίες παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρείες και 14 από τα 15 κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια ενώ με σταθερό ποσοστό ικανοποίησης άνω του 95% και ετήσιο ποσοστό ανανέωσης άνω του 90% αποδεικνύει έμπρακτα ότι βάζει τους πελάτες της πρώτους.

H Proofpoint είναι Leader στο Forrester στον τομέα του Email Security και Leader στο Gartner Magic Quadrant στον τομέα του Enterprise Information Archiving.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, η IDEAL Technology διευρύνει τη δραστηριότητα της στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει την αγορά μέσω του δικτύου επιλεγμένων και αξιόπιστων μεταπωλητών της με νέα καινοτόμα προϊόντα.

Επιπλέον μέσω των υπηρεσιών της συνεχίζει να υποστηρίζει τεχνικά το δίκτυο μεταπωλητών της, προσφέροντας τεχνική υποστήριξη στην υλοποίηση των λύσεων της Proofpoint σε εταιρείες όλων των μεγεθών.


Διαβάστε περισσότερα για την IDEAL Technology
Διαβάστε περισσότερα για την Proofpoint

8-Network
miscellaneous 37 solid