[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Πρόγραμμα Χρηματοδότησης για την Ενίσχυση Κυβερνοασφάλειας στις Κυπριακές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις


«Ενίσχυση Κυβερνοασφάλειας στις Κυπριακές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 2023»


 

Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) σε συνεργασία με την Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας (ΑΨΑ) ως το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Κυβερνοασφάλειας της Κυπριακής Δημοκρατίας (NCC-CY), ανακοίνωσαν πρόσφατα την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ του Προγράμματος «Ενίσχυση Κυβερνοασφάλειας στις Κυπριακές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 2023» και καλούν τους δικαιούχους να υποβάλουν σχετικές Προτάσεις Έργων.

Εάν η επιχείρηση σας ανήκει στις μικρομεσαίες Κυπριακές επιχειρήσεις, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ΑΜΕΣΑ, το πρόγραμμα χρηματοδότησης!
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της αίτησης:
31 Ιανουαρίου 2024


Aν είστε μεταπωλητής, ενημερώστε τους πελάτες σας στην Κύπρο για την ευκαιρία χρηματοδότησης και κερδίστε μια πώληση, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις κυβερνοασφάλειας.

Στα πλαίσια του προγράμματος, κάθε επιχείρηση που πληροί τις προϋποθέσεις, μπορεί να χρηματοδοτηθεί από 20.000 – 60.000 ευρώ (ένταση ενίσχυσης: 60%) για την προμήθεια προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τα κριτήρια κυβερνοασφάλειας στους παρακάτω τομείς:

Η IDEAL Technology, ως ένας από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους διανομείς τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, μπορεί να σας καθοδηγήσει και να βοηθήσει στην σύνθεση της λύσης, προτείνοντάς σας τα κατάλληλα προϊόντα κυβερνοασφάλειας! Στείλτε μας email στο security@ideal.gr για να σας καλέσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια κάθε τομέα μπορείτε να βρείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ, ενώ λεπτομέρειες για τον τρόπο υποβολής της πρότασης, μπορείτε να βρείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.


Η Πρόσκληση συγχρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Ευρώπη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου «N4CY-Development of the National Cybersecurity Coordination Centre of the Republic of Cyprus» (Grant Agreement 101101331).
8-Network
miscellaneous 37 solid