[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

H Forcepoint εξαγοράζει την Bitglass, ηγέτη στο Security Service Edge (SSE)


H Forcepoint εξαγοράζει την Bitglass, ηγέτη στο Security Service Edge (SSE)


 

Αυτή είναι η τρίτη εξαγορά τεχνολογίας από τη Forcepoint φέτος. Η εταιρεία είναι σε αποστολή να χτίσει στρατηγικές συνεργασίες και να αποκτήσει τεχνολογίες που προσφέρουν την «καλύτερη SASE αρχιτεκτονική της βιομηχανίας». Parag Patel, Forcepoint

AUSTIN, Texas – 11 Οκτωβρίου, 2021

Η Forcepoint, παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλεια δεδομένων, ανακοίνωσε σήμερα ότι η εταιρεία υπέγραψε οριστική συμφωνία για την απόκτηση της Bitglass, ηγετικής εταιρίας στον τομέα του Security Service Edge (SSE). Η Bitglass παρέχει τη μοναδική πραγματικά ενσωματωμένη νεφοεγγενή πλατφόρμα SSE στον κλάδο, για τη διασφάλιση πρόσβασης και χρήσης πληροφοριών καθώς οι οργανισμοί περνούν στο cloud μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού. Συγκεντρώνει τις δυνατότητες από το καλύτερο στην κατηγορία Cloud Access Security Broker (CASB), το Secure Web Gateway (SWG), το Zero Trust Network Access (ZTNA) και το Cloud Security Posture Management (CSPM), σε συνδυασμό με δυνατότητες Data Loss Prevention (DLP), για την ενεργοποίηση ομοιόμορφων πολιτικών ασφάλειας για πρόσβαση στον ιστό, στο cloud και στα ιδιωτικά κέντρα δεδομένων που είναι διαχειρίσιμα μέσω μίας μοναδικής κονσόλας.

Η πλατφόρμα SSE της Bitglass συμπληρώνει την Data-first αρχιτεκτονική SASE της Forcepoint και θα επιταχύνει τις προσπάθειες της Forcepoint να δημιουργήσει προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας δεδομένων και προστασίας απειλών που θα μπορούν να υιοθετηθούν και να χρησιμοποιηθούν ευκολότερα από τους οργανισμούς. Η πλατφόρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να εκμεταλλεύεται πλήρως τις σύγχρονες υπερκλίμακες. Προχωρά πέρα ​​από το να είναι απλά προσβάσιμη στο διαδίκτυο, αυξάνοντας δυναμικά τις δυνατότητες της ώστε για να διαχειρίζεται τα αυξανόμενα φορτία και να παρέχει την ανθεκτικότητα που χρειάζονται οι πελάτες για να εξασφαλίσουν τη συνεχή πρόσβασή τους σε εφαρμογές και δεδομένα. Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Bitglass παρέχει συνεχή διαθεσιμότητα σε ποσοστό 99,99%, διασφαλίζοντας την αξιόπιστη και ασφαλή πρόσβαση των χρηστών στους πόρους που χρειάζονται ώστε να είναι παραγωγικοί.

Οι επιχειρήσεις πρέπει πια να προσαρμοστούν σε ένα νέο υβριδικό εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο οι άνθρωποι εργάζονται από το σπίτι, στο γραφείο ή στο δρόμο ταυτόχρονα. Με αυτήν τη μετατόπιση, οι ομάδες ασφάλειας στρέφουν το ενδιαφέρον τους από την ασφάλεια του χώρου εργασίας, σε μια προσέγγιση ασφάλειας του εργατικού δυναμικού, με επίκεντρο την εξασφάλιση της πρόσβασης των εργαζομένων στις πληροφορίες από παντού. Επιπλέον, η αύξηση του εικονικού εργατικού δυναμικού, οι ψηφιακές πωλήσεις, η εξυπηρέτηση και η εμπειρία των πελατών σε επιχειρήσεις που πια δεν έχουν όρια, οδηγεί την ανάγκη για cloud-based ασφάλεια, (τεχνολογία αναγνωρισμένη από την Gartner ως SSE) που μπορεί να προστατεύσει τους ανθρώπους οπουδήποτε. Το SSE αντιπροσωπεύει τη σύγκλιση τεχνολογιών για τη διασφάλιση της πρόσβασης και της χρήσης ευαίσθητων δεδομένων και πνευματικής ιδιοκτησίας στο web και το cloud, καθώς και εφαρμογές ιδιωτικών data centers. Ενοποιώντας λειτουργίες ασφάλειας, πολιτικές και λειτουργίες που είχαν ήδη διαδοθεί σε προϊόντα διαφορετικών προμηθευτών, το SSE μειώνει την πολυπλοκότητα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί κανείς να φτάσει και να χρησιμοποιήσει με ασφάλεια το εύρος των πόρων που χρειάζεται για να είναι παραγωγικός.

«Η πολυπλοκότητα είναι ο εχθρός της ασφάλειας. Οι ομάδες IT σήμερα βρίσκονται αντιμέτωπες με την πραγματικότητα, ότι η εξασφάλιση ενός υβριδικού εργασιακού περιβάλλοντος είναι ακόμη πιο πολύπλοκη από ό, τι η μετάβαση στην τηλεργασία που έγινε πέρσι. Με την απόκτηση της Bitglass, η Forcepoint θα επιταχύνει την ικανότητά αντιμετώπισης της ευρείας ανάγκης των πελατών μας για πρόσβαση και χρήση πληροφοριών με ασφάλεια παντού -στο web, στο cloud και στο data center– πιο εύκολα από ποτέ», δήλωσε ο Manny Rivelo, Διευθύνων Σύμβουλος της Forcepoint. «Όταν ο μέσος όρος των CISO διαχειρίζεται 50+ προϊόντα ασφάλειας χαλαρά συνδεδεμένων τεχνολογιών, είναι σαφές ότι η βιομηχανία αντιμετωπίζει προκλήσεις και πρέπει να αλλάξει. Συνδυάζοντας τα προϊόντα της Bitglass και της Forcepoint, θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε την πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα ασφάλειας του κλάδου, που μεταμορφώνει και ενοποιεί την ασφάλεια δεδομένων, την ασφάλεια δικτύου, web και cloud, την προστασία απειλών, την προηγμένη παρακολούθηση και τον έλεγχο μηδενικής εμπιστοσύνης, ώστε να κάνει την πρόσβαση και τη χρήση των πληροφοριών πιο αποτελεσματικές, πιο αξιόπιστες και λιγότερο περίπλοκες.»

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενσωμάτωση της Bitglass στην SASE αρχιτεκτονική δεδομένων της Forcepoint θα ανακοινωθούν αργότερα φέτος, μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης της εταιρίας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Data-first SASE της Forcepoint, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.forcepoint.com/use-case/sase-security .

Η Evercore ενήργησε ως αποκλειστικός οικονομικός σύμβουλος και η Cooley LLP ενήργησε ως νομικός σύμβουλος της Bitglass. Ο Paul Hastings LLP ενήργησε ως νομικός σύμβουλος της Forcepoint.

 


Η Forcepoint είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο data-first security. Οι λύσεις της είναι βασισμένες στη συμπεριφορά και προσαρμόζονται στον κίνδυνο σε πραγματικό χρόνο ενώ παρέχονται μέσω μιας νεφοεγγενούς πλατφόρμας ασφάλειας SASE, που προστατεύει χρήστες, συσκευές και δίκτυα όσο αυτά συνδέονται στο web και το cloud. Η πλατφόρμα αποτρέπει τυχόν κλοπή ή απώλεια ευαίσθητων δεδομένων και πνευματικής ιδιοκτησίας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι εργαζόμενοι ενώ ταυτόχρονα εξαλείφει τις παραβιάσεις που προκαλούνται από «insiders”. Με έδρα το Austin του Τέξας, η Forcepoint δημιουργεί ασφαλή και αξιόπιστα περιβάλλοντα για χιλιάδες επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς σε περισσότερες από 150 χώρες στον κόσμο. www.forcepoint.com


Η Bitglass παρέχει προστασία δεδομένων απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή παρέχοντας διασφάλιση της ασφαλούς επιχειρηματικής συνέχειας. Λειτουργώντας σε κλίμακα cloud σε ένα παγκόσμιο δίκτυο με πάνω από 300 σημεία παρουσίας, η Polyscale αρχιτεκτονική της διαθέτει ένα κορυφαίο uptime ποσοστού 99,99% σε 5 έτη λειτουργίας, ενώ προσφέρει ασυναγώνιστες επιδόσεις και real-time επεκτασιμότητα. Με έδρα τη Silicon Valley και με γραφεία σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 από μια ομάδα βετεράνων της βιομηχανίας με αποδεδειγμένο ιστορικό καινοτομίας και εφαρμογής.


(Πηγή)

8-Network
miscellaneous 37 solid