[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Fortinet Security Day | Securing the Digital World – Save the date: 04/10/2022

Αγαπητοί Συνεργάτες,

την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 η Fortinet σε συνεργασία με την IDEAL Technology, διοργανώνει και σας προσκαλεί στο ετήσιο φυσικό συνέδριο Fortinet Security Day 2022. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις γύρω από τον τομέα του Cyber Security, με πολλούς προσκεκλημένους της Fortinet από το εξωτερικό αλλά και Έλληνες επαγγελματίες απο κάθε εμπορικό κλάδο.

Fortinet Security Day 2022

Securing the Digital World


Τρίτη 4 Οκτωβρίου

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ

Για την συμμετοχή σας στο συνέδριο, είναι απαραίτητη η εγγραφή.


Εξασφαλείστε τη θέση σας με την έγκαιρη εγγραφή σας!

  ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!  
  1. Οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας της Fortinet θα απαντήσουν με πραγματικά παραδείγματα που έχουν υλοποιηθεί σε υπάρχοντες πελάτες, στο πως μπορούμε να προβλέψουμε μελλοντικές απειλές και να προστατεύσουμε τα ψηφιακά περιουσιακά μας στοιχεία.
  2. Θα παρουσιάσουν δοκιμασμένες μεθόδους στη μάχη κατά των εγκληματιών του κυβερνοχώρου και θα δείξουν τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους προστασίας απέναντι σε νέες απειλές που εμφανίζονται όλο και πιο συχνά λόγω της ανάγκης για απομακρυσμένη εργασία σε ψηφιακά περιβάλλοντα.
  3. Εάν είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια δικτύου ή τα συστήματα παραγωγής της εταιρείας σας, θέλετε να είστε βέβαιοι ότι δεν εκθέτετε την εταιρεία σε παραβιάσεις ασφάλειας και, κατά συνέπεια, σε σημαντικές οικονομικές απώλειες και απώλειες αξιοπιστίας. Γι αυτό είναι απαραίτητο για εσάς να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα και τις τάσεις στο χώρο του Cyber Security!

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 Δηλώστε Συμμετοχή
8-Network
miscellaneous 37 solid