[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Hybrid workshop 21/09/2023: Proactive Advanced Endpoint Protection, Visibility and Control for Critical Assets


2023 FREE CYBERSECURITY TRAINING

Δείτε το RecordingIDEAL Technology Hybrid workshop – 21/09/2023
Proactive Advanced Endpoint Protection, Visibility and Control for Critical Assets

H κατανόηση του ποιος ή τι έχει πρόσβαση στο δίκτυο και πού, βοηθά τους οργανισμούς να μπορούν να παρακολουθούν τις συσκευές και να αξιολογούν συνεχώς τους πιθανούς κινδύνους.

Το 30% των παραβιάσεων αφορά στην εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού σε endpoints, γεγονός που τα καθιστά ως τον πλέον συχνό στόχο των κυβερνοεπιθέσεων. Η Fortinet ενισχύει την ασφάλεια τους μέσω ενός ενοποιημένου συστήματος ορατότητας, ελέγχου και προληπτικής άμυνας, προσφέροντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν, να παρακολουθούν και να αξιολογούν τους κινδύνους. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουν τη συμμόρφωση των τελικών σημείων, μετριάζουν τον κίνδυνο και μειώνουν την έκθεση τους σε απειλές.

Το FortiClient ανακαλύπτει, παρακολουθεί και αξιολογεί κινδύνους. Η στενή αλληλεπίδραση του με το Fortinet Security Fabric ενεργοποιεί μια policy-based αυτοματοποίηση ώστε να περιλαμβάνονται απειλές και έλεγχο κρουσμάτων. Επιπλέον, το FortiClient παρέχει ασφαλή απομακρυσμένη Zero Trust Network Access, μέσω ενσωματωμένου VPN, μεμονωμένης σύνδεσης και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για πρόσθετη ασφάλεια.

 Το FortiEDR παρέχει προηγμένη προστασία απέναντι στις απειλές, σε πραγματικό χρόνο, τόσο πριν όσο και μετά από πιθανή κακόβουλη επίθεση και μόλυνση. Μειώνει προληπτικά την επιφάνεια στην οποία μπορεί να δεχθεί επίθεση, αποτρέπει τυχόν μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό, εντοπίζει και εξουδετερώνει πιθανές απειλές σε πραγματικό χρόνο και μπορεί να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες απόκρισης και αποκατάστασης με προσαρμόσιμα playbooks.

Tην Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 11:00, σας προσκαλούμε να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία και να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να μετριάστε τους κινδύνους που κρύβει η περιορισμένη ορατότητα των endpoints αλλά και πως να μεριμνήστε για την προστασία τους πριν αλλά και μετά από τυχόν μόλυνση.

Για πρώτη φορά φέτος, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το σεμινάριο αλλά και να συμμετέχετε στο fast track training lab που ακολουθεί με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή, είτε online είτε με φυσική παρουσία* στα γραφεία της IDEAL Technology (Κρέοντος 25, 104 42 Αθήνα)! Δηλώστε έγκαιρα την προτίμησή σας στην φόρμα συμμετοχής!
* περιορισμένος αριθμός θέσεων για συμμετοχή με φυσική παρουσία – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 


Eνδεικτική Agenda

10:30 – 11.00  Προσέλευση συμμετεχόντων με φυσική παρουσία
11:00 – 11:50  Παρουσίαση
11:50 – 12:00  Διάλειμμα
12:00 – 16:00  Fast Track Training Lab

  • Integrate FortiClient EMS into the Security Fabric
  • Deploy the custom FortiClient installer
  • Configure FortiClient EMS to apply ZTNA tags to endpoints that FortiGate can use to dynamically control access to subnets and corporate assets
  • Deploy FortiEDR collector
  • Apply FortiEDR virtual patching to workstation
  • Configuring FortiEDR pre- and post-execution scanning policies
  • Filter, sort, and view events in FortiEDR
  • Perform forensic analysis in FortiEDR

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου  | 11:00 π.μ.

Πραγματοποιήθηκε

8-Network
miscellaneous 37 solid