[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Είστε Kaspersky Partner? Δείτε πως το πακέτο Kaspersky Optimum Security θα αυξήσει τα έσοδα σας!


Αυξήστε τα έσοδά σας πιο γρήγορα με το Kaspersky Optimum Security


 

ΕίστεPartner?

 

Με την Εργαλειοθήκη Σενάριων Πώλησης της kaspersky θα γνωρίσετε τους τρόπους με τους οποίους το πακέτο Kaspersky Optimum Security μπορεί να σας βοηθήσει να επιταχύνετε τον κύκλο πωλήσεων, να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες που προσφέρετε σε υφιστάμενους πελάτες και να κλείνετε περισσότερες συμφωνίες πιο γρήγορα!

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Kaspersky Optimum Security σάς προσφέρει τόσες πολλές ευκαιρίες πωλήσεων είναι ότι αντί για ένα μόνο προϊόν, προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στις επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους την προστασία που χρειάζονται ενάντια σε νέες, άγνωστες και προηγμένες απειλές σε μια ευέλικτη εργαλειοθήκη που περιλαμβάνει τα εξής:

  • Kaspersky EDR Optimum – συμβάλλει στην αποφυγή των διακοπών της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την πρόκληση ζημιών, με βελτιωμένη ορατότητα στις απειλές, απλοποιημένη ανάλυση της ρίζας του προβλήματος, γρήγορη απόκριση και αυτοματοποίηση των καθημερινών εργασιών.
  • Kaspersky MDR Optimum – επιτρέπει στους πελάτες να ελαττώσουν τον φόρτο σημαντικών εργασιών, όπως ο εντοπισμός, η αυτοματοποιημένη ανίχνευση απειλών και τα σενάρια καθοδηγούμενης και απομακρυσμένης απόκρισης που υποστηρίζονται από ειδικούς της Kaspersky, ενώ παράλληλα προσφέρει συνεχή παρακολούθηση ασφάλειας από απειλές που διαφορετικά μπορούν να παρακάμψουν τους αυτοματοποιημένους φραγμούς ασφάλειας.
  • Kaspersky Sandbox – προσθέτει ένα επίπεδο σύνθετου, αυτοματοποιημένου εντοπισμού στα τελικά σημεία των πελατών για νέες, άγνωστες και προηγμένες απειλές.
  • Kaspersky Threat Intelligence Portal – συμβάλλει στον εμπλουτισμό των δεδομένων προειδοποίησης με πρόσθετες πληροφορίες σε αρχεία, κατακερματισμούς αρχείων, διευθύνσεις IP και URL, βοηθώντας τους πελάτες να διερευνούν τις απειλές πιο γρήγορα και διεξοδικά μέσω μιας απλής πύλης web.
  • Kaspersky Security Awareness Training – συμβάλλει στην επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με την έλλειψη ενημέρωσης των εργαζομένων για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, ενώ παράλληλα προωθεί τη σχετική κουλτούρα.
8-Network
miscellaneous 37 solid