[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Online Workshop 03/02/2022: Constructing a Secure SD-WAN Architecture with Fortinet


2022 FREE CYBERSECURITY TRAINING

Δείτε το RecordingIDEAL Technology online workshop – 03/02/2022
Constructing a Secure SD-WAN Architecture with Fortinet


Αν έχετε ήδη εγγραφεί στο αντίστοιχο webinar της 26/01 που ακυρώθηκε, δεν χρειάζεται να επανεγγραφείτε, απλά ακολουθήστε το link “join now” στο σχετικό confirmation email που θα λάβετε. Ο εκπτωτικός κωδικός παραγγελίας στην αλυσίδα “Γρηγόρης” που σας έχει ήδη σταλεί, μπορεί να εξαργυρωθεί τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής (3/2/2022).

 

Τα εταιρικά δίκτυα δοκιμάζουν τα όρια τους λόγω της ανάγκης διαχείρισης υπηρεσιών cloud, εφαρμογών SaaS αλλά και κινητικότητας. Επιπλέον, οι εταιρίες απαιτούν καλύτερες συνδέσεις με τα υποκαταστήματα τους, ώστε να τους παρέχουν υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας.

Η μετάβαση των εταιριών στο νέο ψηφιακό επιχειρηματικό μοντέλο, επηρεάζει σημαντικά τις τοπολογίες του δικτύου τους. Η υιοθέτηση υπηρεσιών cloud, το virtualization του παραδοσιακού δικτύου αλλά και η σημαντική αύξηση του εργατικού δυναμικού που χρειάζεται εξ ’αποστάσεως πρόσβαση στις cloud εφαρμογές, επιταχύνουν προοδευτικά τις εξελίξεις στις τεχνολογίες των δικτύων. Η παραδοσιακή WAN τεχνολογία αγωνίζεται να συμβαδίσει με τις εξελίξεις αφού βασίζεται σε μια στατική υποδομή συσκευών που απλά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε συχνές διαδικασίες προσωρινής κατανομή πόρων και φόρτου εργασίας. Σε αυτό το workshop, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να λύσουν αυτά τα προβλήματα “χτίζοντας” με την ασφαλή αρχιτεκτονική SD-WAN της Fortinet.

Tην Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου στις 11:00, σας προσκαλούμε να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία και να ανακαλύψετε πως η ασφαλής αρχιτεκτονική SD-WAN της Fortinet παρέχει δυνατότητες Next Generation Firewall (NGFW), εξασφαλίζοντας την υιοθέτηση λύσεων που συμφέρουν οικονομικά τον οργανισμό, όπως για παράδειγμα τη χρήση εφαρμογών του Public Cloud.


Eνδεικτική Agenda

11:00 – 11:50   Παρουσίαση: Constructing a secure SD-WAN Architecture
11:50 – 12:00   Διάλειμμα
12:00 – 15:00   Fast Track Training Lab

  • Apply software-defined networking (SDN) to software control of wide-area networks in an enterprise environment
  • Implement application control and traffic shaping over SD-WAN
  • Use FortiManager to enable unified policy across thousands of enterprise branches
  • Configure virtualized products supporting WAN aggregation while gaining hand-on experience
  • Combine the redundancy of SD-WAN with the full mesh capabilities of ADVPN for a highly dynamic enterprise WAN solution

Παρακολουθήστε τη δωρεάν online παρουσίασή μας,
κι εμείς..

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την παρουσίαση και να ενημερωθείτε, απολαμβάνοντας δωρεάν τον καφέ και το σνακ σας από την αλυσίδα “Γρηγόρης”!
Για την συμμετοχή σας στην παρουσίαση απαιτείται εγγραφή!

(Μετά την εγγραφή σας θα σας στείλουμε τον μοναδικό εκπτωτικό κωδικό σας για να παραγγείλετε και να απολαύσετε το πρωινό καφέ καθώς και το σνακ της επιλογής σας την ημέρα διεξαγωγής της παρουσίασης).

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου  | 11:00 π.μ.

Πραγματοποιήθηκε

8-Network
miscellaneous 37 solid