[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Online Workshop 03/11/2022: SD-Branch: LAN Edge Wired and Wireless


2022 FREE CYBERSECURITY TRAINING

Δείτε το RecordingIDEAL Technology online workshop – 03/11/2022
SD-Branch: LAN Edge Wired and Wireless

Πως μπορεί σήμερα ένας οργανισμός να αυξήσει την ασφάλεια του δικτύου του και παράλληλα να ελαχιστοποιήσει την πολυπλοκότητα?

Οι ομάδες των επιχειρήσεων που φροντίζουν για την ασφαλή δικτύωση των εργαζομένων, αγωνίζονται καθημερινά για να καταφέρουν να εξελίξουν τις λειτουργίες και δυνατότητες των υποδομών τους, ώστε να παρέχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες τους σε όλους τους χρήστες και τα απομακρυσμένα καταστήματα, υποστηρίζοντας έτσι τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ένα τυπικό “απομακρυσμένο σημείο”, που μπορεί να είναι υποκατάστημα ή χρήστης, συνήθως χρησιμοποιεί διαφορετικά συστήματα και τεχνολογίες που προκαλούν πολυπλοκότητα στην υπάρχουσα υποδομή & αρχιτεκτονική της επιχείρησης. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, οι ομάδες ΙΤ προσπαθούν να βρούν τον καλύτερο τρόπο συνδυασμού των συστημάτων αυτών, ώστε να βελτιώσουν την ασφάλεια και τον έλεγχο της δικτυακής πρόσβασης στα απομακρυσμένα σημεία, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα εξοικονόμηση πόρων και ευκολία.

Tην Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 11:00, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε πως η Fortinet παρέχει πλήρη ορατότητα και έλεγχο όλων των χρηστών και συσκευών του δικτύου ανεξάρτητα από το πώς συνδέονται, μέσα από ένα ενιαίο παράθυρο διαχείρισης. Δείτε πως η ενεργοποίηση του FortiLink  μεταξύ του FortiSwitch, του FortiAP και του FortiGate ενσωματώνει τις συσκευές στην πλατφόρμα ασφαλείας δικτύου FortiGate. Με αυτόν τον τρόπο, η διαχείριση των FortiSwitch και FortiAP μπορεί να γίνει απευθείας από το οικείο περιβάλλον του FortiGate.

 


Eνδεικτική Agenda

11:00 – 11:50   Παρουσίαση

  • SD-Branch: LAN Edge Wired and Wireless

11:50 – 12:00   Διάλειμμα

12:00 – 16:00   Fast Track Training Lab

  • Δημιουργία διεπαφής FortiLink
  • Εξουσιοδότηση συσκευών FortiSwitch και FortiAP
  • Δημιουργία VLANs και πολιτικών
  • Δημιουργία SSID
  • Διαμόρφωση ραδιοσυχνοτήτων (RF) και σχετικές παράμετροι
  • Εκχώρηση πολιτικών τείχους προστασίας σε διασυνδέσεις FortiGate και δοκιμή λειτουργικότητας
  • Εφαρμογή NAC πολιτικών για τον έλεγχο των συσκευών και των χρηστών που έχουν πρόσβαση στα δίκτυά τους

Παρακολουθήστε τη δωρεάν online παρουσίασή μας,
κι εμείς..

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την παρουσίαση και να ενημερωθείτε, απολαμβάνοντας δωρεάν τον καφέ και το σνακ σας από την αλυσίδα “Γρηγόρης”!
Για την συμμετοχή σας στην παρουσίαση απαιτείται εγγραφή!

(Μετά την εγγραφή σας θα σας στείλουμε τον μοναδικό εκπτωτικό κωδικό σας για να παραγγείλετε και να απολαύσετε το πρωινό καφέ καθώς και το σνακ της επιλογής σας την ημέρα διεξαγωγής της παρουσίασης).

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Πέμπτη 03 Νοεμβρίου | 11:00 π.μ.

Πραγματοποιήθηκε

8-Network
miscellaneous 37 solid