[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Online Workshop 08/09/2021: Πόσο ασφαλές είναι το δίκτυο σας? Εντοπίστε κενά και απειλές με το Fortinet CTAP!


Δείτε το Recording


 


IDEAL Technology online workshop 08/09/2021
Πόσο ασφαλές είναι το δίκτυο σας? Εντοπίστε κενά και απειλές με το Fortinet CTAP!


Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε RESTART στη cybersecurity στρατηγική της επιχείρησής σας?


Εντοπίστε κενά και απειλές που “κρύβονται” στην υποδομή σας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες της πανδημίας και η αυξημένη ανάγκη για απομακρυσμένη εργασία, επανέφεραν το θέμα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στο επίκεντρο. Αλλά με τόσα πολλά που πρέπει να κάνει κανείς για να εξασφαλίσει την επιχείρηση του, η διαδικασία μπορεί να γίνει δύσκολη και πολύπλοκη.

Με το πρόγραμμα αξιολόγησης Fortinet CTAP μπορείτε εύκολα και δωρεάν, να αξιολογήσετε την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου σας, να εντοπίσετε πιθανούς κινδύνους έκθεση σε απειλές αλλά και να πάρετε πρακτικές συστάσεις για τον τρόπο βελτίωσης της συνολικής στρατηγικής σας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. 

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 11.00 π.μ., παρακολουθήστε την online παρουσίαση που ετοιμάσαμε για εσάς, για να γνωρίσετε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει σ’ εσάς και τους πελάτες σας το δωρεάν πρόγραμμα αξιολόγησης απειλών κυβερνοχώρου Fortinet CTAP (Cyber Threat Assessment Program).

Κάνετε κλικ για να δείτε δείγμα Αναφοράς Εκτίμησης Κινδύνου Email

 


Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

Παρακολουθήστε τη δωρεάν online παρουσίασή μας, κι εμείς..

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την παρουσίαση και να ενημερωθείτε, απολαμβάνοντας δωρεάν τον καφέ και το σνακ σας από την αλυσίδα “Γρηγόρης”!
Για την συμμετοχή σας στην παρουσίαση απαιτείται εγγραφή!

(Μετά την εγγραφή σας θα σας στείλουμε τον μοναδικό εκπτωτικό κωδικό σας για να παραγγείλετε και να απολαύσετε το πρωινό καφέ καθώς και το σνακ της επιλογής σας την ημέρα διεξαγωγής της παρουσίασης).

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου | 11:00 π.μ.

Πραγματοποιήθηκε

8-Network
miscellaneous 37 solid