[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Online Workshop 11/05/2022: Προηγμένη Endpoint προστασία | Ορατότητα και έλεγχος των critical assets | ΖΤΝΑ


2022 FREE CYBERSECURITY TRAINING

Δείτε το RecordingIDEAL Technology online workshop – 11/05/2022
Προηγμένη Endpoint προστασία | Ορατότητα και έλεγχος των critical assets | ΖΤΝΑ


H κατανόηση του ποιος ή τι έχει πρόσβαση στο δίκτυο και πού, βοηθά τους οργανισμούς να μπορούν να παρακολουθούν τις συσκευές και να αξιολογούν συνεχώς τους πιθανούς κινδύνους.

Το 30% των παραβιάσεων αφορά στην εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού σε endpoints, γεγονός που τα καθιστά ως τον πλέον συχνό στόχο των κυβερνοεπιθέσεων. Η Fortinet ενισχύει την ασφάλεια τους μέσω ενός ενοποιημένου συστήματος ορατότητας, ελέγχου και προληπτικής άμυνας, προσφέροντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν, να παρακολουθούν και να αξιολογούν τους κινδύνους. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουν τη συμμόρφωση των τελικών σημείων, μετριάζουν τον κίνδυνο και μειώνουν την έκθεση τους σε απειλές.

Το FortiClient ανακαλύπτει, παρακολουθεί και αξιολογεί κινδύνους. Η στενή αλληλεπίδραση του με το Fortinet Security Fabric ενεργοποιεί μια policy-based αυτοματοποίηση ώστε να περιλαμβάνονται απειλές και έλεγχο κρουσμάτων. Επιπλέον, το FortiClient παρέχει ασφαλή απομακρυσμένη Zero Trust Network Access, μέσω ενσωματωμένου VPN, μεμονωμένης σύνδεσης και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για πρόσθετη ασφάλεια.

 Το FortiEDR παρέχει προηγμένη προστασία απέναντι στις απειλές, σε πραγματικό χρόνο, τόσο πριν όσο και μετά από πιθανή κακόβουλη επίθεση και μόλυνση. Μειώνει προληπτικά την επιφάνεια στην οποία μπορεί να δεχθεί επίθεση, αποτρέπει τυχόν μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό, εντοπίζει και εξουδετερώνει πιθανές απειλές σε πραγματικό χρόνο και μπορεί να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες απόκρισης και αποκατάστασης με προσαρμόσιμα playbooks.

Tην Τετάρτη 11 Μαϊου στις 11:00, σας προσκαλούμε να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία και να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να μετριάστε τους κινδύνους που κρύβει η περιορισμένη ορατότητα των endpoints αλλά και πως να μεριμνήστε για την προστασία τους πριν αλλά και μετά από τυχόν μόλυνση.


Eνδεικτική Agenda

11:00 – 11:50  Παρουσίαση
11:50 – 12:00  Διάλειμμα
12:00 – 16:00  Fast Track Training Lab

  • Integrate FortiClient EMS into the Security Fabric
  • Deploy the custom FortiClient installer
  • Configure FortiClient EMS to apply ZTNA tags to endpoints that FortiGate can use to dynamically control access to subnets and corporate assets
  • Deploy FortiEDR collector
  • Apply FortiEDR virtual patching to workstation
  • Configuring FortiEDR pre- and post-execution scanning policies
  • Filter, sort, and view events in FortiEDR
  • Perform forensic analysis in FortiEDR

Παρακολουθήστε τη δωρεάν online παρουσίασή μας,
κι εμείς..

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την παρουσίαση και να ενημερωθείτε, απολαμβάνοντας δωρεάν τον καφέ και το σνακ σας από την αλυσίδα “Γρηγόρης”!
Για την συμμετοχή σας στην παρουσίαση απαιτείται εγγραφή!

(Μετά την εγγραφή σας θα σας στείλουμε τον μοναδικό εκπτωτικό κωδικό σας για να παραγγείλετε και να απολαύσετε το πρωινό καφέ καθώς και το σνακ της επιλογής σας την ημέρα διεξαγωγής της παρουσίασης).

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Τετάρτη 11 Μαϊου  | 11:00 π.μ.

Πραγματοποιήθηκε

8-Network
miscellaneous 37 solid