[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Online Workshop 16/06/2022: Securely Embrace the IoT Revolution with FortiNAC


2022 FREE CYBERSECURITY TRAINING

Δείτε το RecordingIDEAL Technology online workshop – 16/06/2022
Securely Embrace the IoT Revolution with FortiNAC


Μια συναρπαστική, πρακτική εμπειρία εκμάθησης του FortiNAC! Μάθετε πώς να ενισχύσετε το Fortinet Security Fabric και να προστατευθείτε από IoT απειλές.

Ο Έλεγχος Πρόσβασης Δικτύου (Network Access Control – NAC) έχει επανέλθει στο προσκήνιο των λύσεων ασφαλείας για την αντιμετώπιση της πρόκλησης που λέγεται IoT (Internet of Things). Η τεχνολογία NAC αναπτύχθηκε για να βοηθήσει με τις πολιτικές Bring-Your-Own-Device (BYOD) και τώρα συγκεντρώνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, λειτουργώντας ως μέσο για την ασφαλή φιλοξενία headless IoT συσκευών στο δίκτυο. Το FortiNAC επιτρέπει τρεις βασικές δυνατότητες για την ασφάλεια των IoT συσκευών:

  • Ορατότητα δικτύου: για να βλέπετε κάθε συσκευή και χρήστη καθώς εντάσσονται στο δίκτυο.
  • Έλεγχο δικτύου: για να περιορίσετε το που μπορούν να έχουν πρόσβαση οι συσκευές που εντάσσονται στο δίκτυο.
  • Αυτοματοποιημένη απόκριση: για επιτάχυνση του χρόνου αντίδρασης σε συμβάντα, από ημέρες σε δευτερόλεπτα.

Συλλογικά, αυτές οι τρεις δυνατότητες παρέχουν τα εργαλεία που χρειάζονται οι ιδιοκτήτες δικτύων για να εξασφαλίσουν έναν κόσμο που αγκαλιάζει και αποδέχεται το IoT.


Ορατότητα και προστασία από μια μυριάδα συσκευών που εμφανίζονται στο δίκτυο!

Ο πολλαπλασιασμός των IoT συσκευών έχει καταστήσει απαραίτητο για τους οργανισμούς να βελτιώσουν την ορατότητά τους για να μπορούν να βλέπουν ό,τι συνδέεται στα δίκτυά τους. Πρέπει να γνωρίζουν κάθε συσκευή και κάθε χρήστη που έχει πρόσβαση. Οι συσκευές IoT επιτρέπουν πρωτοβουλίες ψηφιακού μετασχηματισμού και βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα, την ευελιξία και τη βελτιστοποίηση, ωστόσο, είναι εγγενώς αναξιόπιστες, με σχέδια που δίνουν προτεραιότητα στο χαμηλό κόστος έναντι της ασφάλειας.

Tην Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 11:00, σας προσκαλούμε να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία και να ανακαλύψετε πώς το FortiNAC παρέχει την απαραίτητη ορατότητα στο δίκτυο ώστε να βλέπει οτιδήποτε είναι συνδεδεμένο σε αυτό, καθώς και τη δυνατότητα ελέγχου συσκευών και χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των δυναμικών, αυτοματοποιημένων αποκρίσεων.


Eνδεικτική Agenda

11:00 – 11:50  Παρουσίαση
11:50 – 12:00  Διάλειμμα
12:00 – 16:00  Fast Track Training Lab

  • Business drivers και security challenges που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις
  • Προσδιορισμός των βασικών δυνατοτήτων, των use cases, των στρατηγικών πωλήσεων και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του FortiNAC
  • Κατανόηση του βασικού συνόλου χαρακτηριστικών του FortiNAC

 

Παρακολουθήστε τη δωρεάν online παρουσίασή μας,
κι εμείς..

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την παρουσίαση και να ενημερωθείτε, απολαμβάνοντας δωρεάν τον καφέ και το σνακ σας από την αλυσίδα “Γρηγόρης”!
Για την συμμετοχή σας στην παρουσίαση απαιτείται εγγραφή!

(Μετά την εγγραφή σας θα σας στείλουμε τον μοναδικό εκπτωτικό κωδικό σας για να παραγγείλετε και να απολαύσετε το πρωινό καφέ καθώς και το σνακ της επιλογής σας την ημέρα διεξαγωγής της παρουσίασης).

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Πέμπτη 16 Ιουνίου  | 11:00 π.μ.

Πραγματοποιήθηκε

8-Network
miscellaneous 37 solid