[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Online Workshop 18/03/2021: Advanced Endpoint Protection with FortiClient, FortiEDR & FortiXDR


IDEAL Technology online workshop 18/03/2021
Προηγμένη Προστασία Endpoint με FortiClient, FortiEDR & FortiXDR

Σύμφωνα με τη Gartner (Information Security Forecast. 4Q 2020) η αγορά του Endpoint Security θα ξεπεράσει την αγορά του Network Security μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Επιπλέον, σύμφωνα με μια δεύτερη έρευνα επίσης της Gartner (Security Software Market Share. Multiple Years) τα τελευταία χρόνια το market share των παραδοσιακών EPP κατασκευαστών φθίνει σημαντικά, ενώ μια νέα κατηγορία λύσεων EPP, αυτή των EDR κερδίζει σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Τα τελικά σημεία (Εndpoints) είναι ο πλέον συχνός στόχος κυβερνοεπιθέσεων. Μέσω ενός ενοποιημένου συστήματος ορατότητας, ελέγχου και προληπτικής άμυνας, η Fortinet ενισχύει την ασφάλεια και την προστασία τους, προσφέροντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν, να παρακολουθούν και να αξιολογούν τους κινδύνους. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουν τη συμμόρφωση των τελικών σημείων, μετριάζουν τον κίνδυνο και μειώνουν την έκθεση τους σε απειλές. Συνδεθείτε στο webinar που διοργανώνουμε για να γνωρίσετε την πρόταση της Fortinet και το ωριμότερο και πληρέστερο EPP & EDR της αγοράς, το FortiXDR με σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα έναντι όλων των άλλων EDR λύσεων.

Την Πέμπτη 18 Μαρτίου στις 14.00, συνδεθείτε για να παρακολουθήστε δωρεάν την online παρουσίαση μας και να μάθετε περισσότερα για την προστασία των endpoints με την τεχνολογία της Fortinet. Την παρουσίαση θα ακολουθήσει hands-on training ώστε να εξοικιωθείτε με το περιβάλλον της Fortinet και να αποκτήσετε βαθύτερη γνώση του αντικειμένου.

Eνδεικτική Agenda

14:00 – 15:00   Προηγμένη Προστασία Endpoint: Ορατότητα, έλεγχος κρίσιμων στοιχείων και προληπτική άμυνα απέναντι στις κυβερνοαπειλές
15:00 – 18:00   Fast Track Training – FortiClient, FortiEDR

  • Ενσωμάτωση του FortiClient EMS στο Security Fabric
  • Προληπτική αποφυγή επιθέσεων μέσω της δυνατότητας anti-exploit του FortiClient
  • Διαμόρφωση του FortiClient EMS για εφαρμογή ετικετών στα τελικά σημεία και δυναμικός έλεγχος πρόσβασης σε υποδίκτυα μέσω του FortiGate
  • Φιλτράρισμα, ταξινόμηση και προβολή συμβάντων στο FortiEDR
  • Εις βάθος ανάλυση με το FortiEDR

Για την συμμετοχή σας στο workshop απαιτείται εγγραφή. Η παρουσίαση θα γίνει στα ελληνικά.
Οι θέσεις για το Fast track Training Lab είναι περιορισμένες! Εξασφαλίστε τη θέση σας με την έγκαιρη εγγραφή σας.

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Πέμπτη 18 Μαρτίου | 14:00 μ.μ.
8-Network
miscellaneous 37 solid