[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Online Workshop 24/06/2021: Fortinet SD-Branch | Ασφάλεια της Ethernet Switching υποδομής με τα FortiSwitch, FortiAP και FortiLink


Δείτε το RecordingIDEAL Technology online workshop 24/06/2021
Fortinet SD-Branch | Securing your Ethernet Switching Infrastructure with FortiSwitch, FortiAP and FortiLink

Πως μπορεί σήμερα ένας οργανισμός να αυξήσει την ασφάλεια του δικτύου του και παράλληλα να ελαχιστοποιήσει την πολυπλοκότητα?

Οι ομάδες των επιχειρήσεων που φροντίζουν για την ασφαλή δικτύωση των εργαζομένων, αγωνίζονται καθημερινά για να καταφέρουν να εξελίξουν τις λειτουργίες και δυνατότητες των υποδομών τους, ώστε να παρέχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες τους σε όλους τους χρήστες και τα απομακρυσμένα καταστήματα, υποστηρίζοντας έτσι τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ένα τυπικό “απομακρυσμένο σημείο”, που μπορεί να είναι υποκατάστημα ή χρήστης, συνήθως χρησιμοποιεί διαφορετικά συστήματα και τεχνολογίες που προκαλούν πολυπλοκότητα στην υπάρχουσα υποδομή & αρχιτεκτονική της επιχείρησης. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, οι ομάδες ΙΤ προσπαθούν να βρούν τον καλύτερο τρόπο συνδυασμού των συστημάτων αυτών, ώστε να βελτιώσουν την ασφάλεια και τον έλεγχο της δικτυακής πρόσβασης στα απομακρυσμένα σημεία, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα εξοικονόμηση πόρων και ευκολία.

Η ενοποιημένη αρχιτεκτονική της Fortinet, μέσα από την διασύνδεση του FortiLink με το FortiSwitch και το FortiAP, παρέχει ένα ιδιαίτερο ομογενές σύστημα διαχείρισης από μια κονσόλα, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να δημιουργήσει ένα ασφαλές SD-WAN υποκατάστημα ή απομακρυσμένο χρήστη με απλά βήματα.

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 14.00, παρακολουθήστε δωρεάν την online παρουσίαση και το Training Demo Lab που ετοιμάσαμε για εσάς, για να μάθετε πως η Fortinet παρέχει πλήρη ορατότητα και έλεγχο όλων των χρηστών και συσκευών του δικτύου ανεξάρτητα από το πώς συνδέονται, μέσα από ένα ενιαίο παράθυρο διαχείρισης.


Eνδεικτική Agenda

14:00 – 14:50  Παρουσίαση: Securing your Ethernet Switching Infrastructure with FortiSwitch, FortiAP, and FortiLink

Ανακαλύψτε πως η ενεργοποίηση του FortiLink  μεταξύ του FortiSwitch, του FortiAP και του FortiGate ενσωματώνει τις συσκευές στην πλατφόρμα ασφαλείας δικτύου FortiGate. Με αυτόν τον τρόπο, η διαχείριση των FortiSwitch και FortiAP μπορεί να γίνει απευθείας από το οικείο περιβάλλον του FortiGate.

14:50 – 16:00  Demo Training Lab

  • Αρχική ρύθμιση και διαμόρφωση του FortiGate
  • Δημιουργία διεπαφής FortiLink
  • Εξουσιοδότηση συσκευών FortiSwitch και FortiAP
  • Δημιουργία VLANs και πολιτικών
  • Δημιουργία SSID
  • Διαμόρφωση ραδιοσυχνοτήτων (RF) και σχετικές παράμετροι
  • Εκχώρηση πολιτικών τείχους προστασίας σε διασυνδέσεις FortiGate και δοκιμή λειτουργικότητας
  • Δημιουργία πολιτικής για σύνδεση απομακρυσμένων χρηστών μέσα από το FortiClient

Για την συμμετοχή σας στο workshop απαιτείται εγγραφή. Η παρουσίαση θα γίνει στα ελληνικά.
Οι θέσεις για το Fast track Training Lab είναι περιορισμένες! Εξασφαλίστε τη θέση σας με την έγκαιρη εγγραφή σας.

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Πέμπτη 24 Ιουνίου | 14:00 μ.μ.

Πραγματοποιήθηκε

8-Network
miscellaneous 37 solid