[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Online workshop 25/04/2024: Streamlining Automation Using Web Services APIs


2024 FREE CYBERSECURITY PARTNER TRAINING PROGRAMIDEAL Technology Online workshop – 25/04/2024
Streamlining Automation Using Web Services APIs

Η αυτοματοποίηση είναι το κλειδί για την αποτελεσματική προστασία από τις προηγμένες απειλές της σύγχρονης εποχής. Επιπλέον, οι cloud και hybrid-based αρχιτεκτονικές απαιτούν αυτοματοποίηση για να εγγυηθούν ότι η διαχείριση και η ασφάλεια δεν αποτελούν εμπόδιο στα οφέλη που προσφέρουν αυτές οι πλατφόρμες.

Ένας ιδανικός τρόπος για την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων και πολύπλοκων εργασιών σε δυναμικά περιβάλλοντα είναι η χρήση των Web Services APIs της Fortinet.

Πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την προσπάθεια αυτοματοποίησης και να προσαρμόσετε το deployment ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες του οργανισμού σας?

Καθώς οι οργανισμοί μεταβαίνουν σε ένα ψηφιακό επιχειρηματικό μοντέλο, η εικονικοποίηση και οι τεχνολογίες cloud παίζουν ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο. Η ταχύτητα, η ευελιξία, η ελαστικότητα και η ενοποίηση είναι όλα κρίσιμα χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να εμποδίζονται κατά την υλοποίηση μιας αποτελεσματικής στρατηγικής ασφάλειας. Στο τέλος της ημέρας, δεν έχει σημασία πόσο γρήγορα μπορεί να εγκατασταθεί μια συσκευή ή ένα VM, εάν η διαμόρφωση τους είναι μια μη αυτόματη διαδικασία που απαιτεί μεγάλη διαχειριστική παρέμβαση.

Tην Πέμπτη 25 Απριλίου στις 11:00, σας προσκαλούμε να κατανοήσετε τα οφέλη και τη δύναμη των web services καθώς και να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία στη διαδικασία κατασκευής αιτημάτων API για τη δημιουργία προσαρμοσμένων διεπαφών και στη διευκόλυνση της αυτοματοποίησης δυναμικών περιβαλλόντων ασφαλείας.

Σε αυτό το workshop, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς τα Web Services APIs της Fortinet επιτρέπουν στους οργανισμούς να αξιοποιήσουν πλήρως τα οφέλη αυτών των δυναμικών αρχιτεκτονικών, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα αποτελεσματικό μέσο επικοινωνίας που προωθεί ένα ισχυρό και αυτοματοποιημένο Fortinet Security Fabric. Η κατανόηση της δομής, της λειτουργίας και των μηχανισμών επικοινωνίας αυτών των APIs είναι κρίσιμη για την ανάπτυξη οποιασδήποτε προσαρμοσμένης διεπαφής.


Eνδεικτική Agenda


11:00 – 11:50  Παρουσίαση
11:50 – 12:00  Διάλειμμα
12:00 – 16:00  Fast Track Training Lab

  • Κατανόηση των οφελών των διαφόρων Web Services APIs
  • Κατασκευή μεθόδων για τη διαμόρφωση και την εγκατάσταση των πολιτικών του FortiManager
  • Κατασκευή μεθόδων για τη διαμόρφωση και την εγκατάσταση των πολιτικών του FortiGate

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Πέμπτη 25 Απριλίου  | 11:00 π.μ. Δηλώστε Συμμετοχή
8-Network
miscellaneous 37 solid