[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Online Workshop 29/09/2022: Fortinet Teleworker Solution Engineered for Remote and Secure Productivity with ZTNA


2022 FREE CYBERSECURITY TRAINING

Δείτε το RecordingIDEAL Technology online workshop – 29/09/2022
Fortinet Teleworker Solution
Engineered for Remote and Secure Productivity with ZTNA

Τα νέα δεδομένα της εποχής μας αναδεικνύουν την απομακρυσμένη εργασία ως τη νέα επιτακτική ανάγκη των επιχειρήσεων. Όμως, το πέρασμα σε αυτή τη νέα εποχή της τηλεργασίας αφήνει επιχειρήσεις και υπαλλήλους, εκτεθειμένους σε χιλιάδες απειλές ασφαλείας, όπως απειλές κακόβουλου λογισμικού και ηλεκτρονικές επιθέσεις όλων των τύπων. Η κατάλληλη προετοιμασία για επιχειρηματική συνέχεια και ανάκαμψη από τυχόν καταστροφές, είναι ζωτικής σημασίας για κάθε οργανισμό. Ένα σημαντικό στοιχείο αυτής της προετοιμασίας, είναι η ικανότητά του να υποστηρίξει το μερικώς ή πλήρως απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό, με ελάχιστη ή καθόλου ειδοποίηση. Κατά την ανάπτυξη σχεδίων επιχειρηματικής συνέχειας, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι ο οργανισμός διαθέτει τους πόρους για να εξασφαλίσει αυτό το απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό.

Οι λύσεις της Fortinet μπορούν εύκολα να αναπτυχθούν και να διαμορφωθούν και επιτρέπουν στον οργανισμό να διατηρεί πλήρη ασφάλεια, ορατότητα και έλεγχο, ανεξάρτητα από το περιβάλλον ανάπτυξής τους.

Τα FortiGate Next Generation Firewalls (NGFWs) της Fortinet διαθέτουν built-in support για ZTNA και IPsec VPNs, επιτρέποντας στους remote εργαζομένους να συνδέονται με ασφάλεια στο δίκτυο της εταιρείας. Επιπλέον, οι οργανισμοί μπορούν να υποστηρίξουν με ασφάλεια την απομακρυσμένη εργασία και να εξασφαλίσουν τη διατήρηση της επιχειρηματικής συνέχειας αφού η πρόσβαση και τα endpoints της εταιρίας προστατεύονται μέσω των FortiClient Fabric Agent και FortiAuthenticator (multifactor authentication (MFA)).

Tην Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 11:00, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε πως τα προϊόντα της Fortinet αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις του σήμερα, προσφέροντας λύσεις που υποστηρίζουν πλήρως την ασφαλή απομακρυσμένη εργασία.


Eνδεικτική Agenda

11:00 – 11:50   Παρουσίαση

  • Fortinet Teleworker Solution Engineered for Remote and Secure Productivity with ZTNA

11:50 – 12:00   Διάλειμμα

12:00 – 16:00   Fast Track Training Lab

  • Διαμόρφωση του two-factor authentication, ελέγχου απαραίτητου για ασφαλή πρόσβαση
  • Δημιουργία εισερχόμενης πολιτικής VPN στο FortiGate που επιτρέπει στους εργαζομένους με τηλεργασία να βρίσκονται νοητά στο γραφείο τους στην εταιρία
  • Διαμόρφωση του FortiClient Endpoint Management Server (EMS) για την αποτελεσματική προστασία των απομακρυσμένων χρηστών
  • Διαμόρφωση των Zero Trust tags, του ZTNA server, των κανόνων και της full mode πολιτικής ZTNA για την εκτέλεση context based posture ελέγχων και την παροχή πρόσβασης στην εφαρμογή
  • Επίδειξη της επιτυχούς λειτουργίας των παραπάνω

Παρακολουθήστε τη δωρεάν online παρουσίασή μας,
κι εμείς..

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την παρουσίαση και να ενημερωθείτε, απολαμβάνοντας δωρεάν τον καφέ και το σνακ σας από την αλυσίδα “Γρηγόρης”!
Για την συμμετοχή σας στην παρουσίαση απαιτείται εγγραφή!

(Μετά την εγγραφή σας θα σας στείλουμε τον μοναδικό εκπτωτικό κωδικό σας για να παραγγείλετε και να απολαύσετε το πρωινό καφέ καθώς και το σνακ της επιλογής σας την ημέρα διεξαγωγής της παρουσίασης).

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου  | 11:00 π.μ.

Πραγματοποιήθηκε

8-Network
miscellaneous 37 solid