[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Εταιρία

Είμαστε η IDEAL Technology, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους διανομείς τεχνολογίας στην Ελλάδα για περισσότερο από 3 δεκαετίες. Τα τελευταία 5 χρόνια συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε τη δυναμική μας πορεία μέσω ενός ιδιαίτερα υψηλού ρυθμού ανάπτυξης, ενώ ως Value-Added Distributor η αποστολή μας είναι να ενδυναμώσουμε την αγορά με ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω ενός καναλιού επιλεγμένων και αξιόπιστων συνεργατών.

Ισχυρή παρουσία σε ανταγωνιστικούς τομείς

Η εταιρία έχει ισχυρή παρουσία στους ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς τομείς της ασφάλειας δικτύων, της προστασίας και ασφαλούς αποθήκευσης δεδομένων, των πληροφοριακών συστημάτων, των τηλεπικοινωνιών και της τηλεφωνίας. Η συνεργασία της με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους όπως Fortinet, Alcatel-Lucent Enterprise, Forcepoint, Tufin, Kaspersky, Proofpoint, Barracuda, Storagecraft, Quantum, Panda, Allot, Atlinks, την καθιστά ως τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη αλλά και πιο έμπιστο διανομέα καινοτόμων λύσεων και εξοπλισμού στην αγορά. Από το 1985, η εταιρία διαθέτει στην ελληνική αγορά τα βραβευμένα καινοτόμα προϊόντα Toshiba ενώ από το 2019 που μετονομάζονται σε Dynabook κάτω από τη συνένωση της Sharp με την Toshiba PC, η IDEAL Technology συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της στην αγορά των φορητών Η/Υ, με νέα μοντέλα που ενσωματώνουν την τελευταία τεχνολογία και το σχεδιασμό, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία. Παράλληλα, συνεχίζει τη συνεργασία της με την Toshiba Storage, διοχετεύοντας στην αγορά αποθηκευτικές λύσεις που χρησιμοποιούνται από τις κυριότερες εταιρείες πληροφορικής και ηλεκτρονικών συσκευών για το ευρύ κοινό.

Μάθετε περισσότερα

Η IDEAL Technology έχει εδραιωμένες και αξιόπιστες συνεργασίες με κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες που κατέχουν ηγετική θέση στον τομέα τους, ενώ παρέχει στο δίκτυο μεταπωλητών της μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να καλύπτουν από απλές ανάγκες έως και τις πιο σύνθετες απαιτήσεις προσφέροντας τις αποτελεσματικότερες λύσεις αιχμής. Παράλληλα, αξιολογώντας συνεχώς νέους προμηθευτές, ομαδοποιώντας διαφορετικά προϊόντα για τη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων, αλλά και ενθαρρύνοντας και εκπαιδεύοντας τους μεταπωλητές να γίνουν ειδικοί στον τομέα τους, λειτουργεί ως καταλύτης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των απειλών στον κυβερνοχώρο και όχι μόνο. Με αυτόν τον τρόπο βοηθά τις επιχειρήσεις να είναι ασφαλείς, παραγωγικές και εξοπλισμένες με προηγμένες τεχνολογίες.

Ως Value Added Distributor, η IDEAL Technology διαθέτει μια έμπειρη και σοβαρή ομάδα πωλήσεων, η οποία μέσα από βαθιά κατανόηση των προϊόντων, προτείνει, συμβουλεύει και βοηθά τους μεταπωλητές, να επιλέξουν τις κατάλληλες λύσεις, προσδίδοντας επιπλέον αξία στα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες. Επιπλέον, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις μακροχρόνιες συνεργασίες και στην εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του δικτύου μεταπωλητών, όχι μόνο πριν αλλά και μετά την πώληση, η IDEAL Technology κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των συνεργατών της, διατηρώντας και αναβαθμίζοντας συνεχώς, ένα πλήρως εξοπλισμένο, εξουσιοδοτημένο και πιστοποιημένο τεχνικό τμήμα, στελεχωμένο από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο, ποιοτικές after sales υπηρεσίες.

Η IDEAL Technology είναι τμήμα της IDEAL Ηλεκτρονικής, μιας εταιρίας του χαρτοφυλακίου της IDEAL Holdings SA.Η IDEAL Technology υιοθετεί την Πολιτική Υποβολής και Διαχείρισης Αναφορών Καταγγελιών που εκδίδεται από την IDEAL Holdings Α.Ε., την οποία μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
Πολιτική Υποβολής και Διαχείρισης Αναφορών Καταγγελιών 
8-Network
miscellaneous 37 solid