[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Νέο διαδραστικό εργαλείο από την Forcepoint για να εξερευνήσετε το SASE ταξίδι σας


Εξαιρετικό νέο εργαλείο για να αποκτήσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε να οδηγήσετε τις συνομιλίες σας!Forcepoint SASE Readiness Assessment

Πόσο μακριά βρίσκεστε στο SASE ταξίδι σας?

Βασισμένο σε μια μελέτη ESG SASE, το νέο αυτό εργαλείο όχι μόνο βοηθά υπάρχοντες αλλά και υποψήφιους πελάτες να καθορίσουν το πόσο καλά είναι προετοιμασμένοι να εφαρμόσουν μια SASE αρχιτεκτονική, αλλά επιπλέον παρέχει σημαντικές πληροφορίες ώστε να έχετε συναρπαστικές συνομιλίες με τις επαφές σας.

Μέσα απο το εργαλείο, οι απαντήσεις του πελάτη ή του υποψήφιου πελάτη αξιολογούνται έναντι των ερωτηθέντων της μελέτης (~ 400 επαγγελματίες ασφάλειας πληροφοριών και πληροφορικής που είναι υπεύθυνοι για την αξιολόγηση, την αγορά και τη διαχείριση προϊόντων και υπηρεσιών ασφάλειας δικτύου και cloud). Η αξιολόγηση επισημαίνει το στάδιο που βρίσκονται στο SASE ταξίδι τους και προσφέρει προτάσεις για τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνουν. Σε κάθε στάδιο, προσφέρει πρόσθετες πληροφορίες για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τις διαφορές μεταξύ της γενικής προσέγγισης SASE και μιας data-first SASE προσέγγισης.

Το διαδραστικό εργαλείο περιλαμβάνει 5 ερωτήσεις και προτείνει πώς μπορείτε να:

  • Εξασφαλίσετε ένα υψηλά κατανεμημένο εργατικό δυναμικό
  • Έχετε την ελευθερία κλιμάκωσης ανάλογα με τις ανάγκες σας, ενώ ταυτόχρονα μειώνετε τον αριθμό των vendors
  • Μειώσετε το κόστος ασφάλειας

Πατήστε στο κουμπί “Ξεκινήστε” για μεταβείτε στη σελίδα της αξιολόγησης τώρα!


Αξιολόγηση και έρευνα συγκριτικής αξιολόγησης από την ESG

 

8-Network
miscellaneous 37 solid