[ κλείσιμο ]

Ζητήστε προσφορά

Call me back

Υπηρεσίες

Στόχος μας, να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις
να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Η IDEAL Technology προσφέρει κορυφαίες και πρωτοποριακές υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τομέων εξειδίκευσης, όπως endpoint, network & infrastructure, application security και πολλούς ακόμη. Η ομάδα μας έχει εκπαιδευτεί για να βοηθά και να υποστηρίζει πελάτες με διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, που προέρχονται από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας όπως ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, λιανικό εμπόριο, οικονομία, ΜΜΕ, τουρισμό, υγειονομική περίθαλψη, πετρέλαιο, άμυνα, κυβέρνηση.

Είτε είστε συνεργάτης ή τελικός πελάτης, είμαστε εδώ για να σας συμβουλέψουμε, να σας καθοδηγήσουμε και να σας βοηθήσουμε να ενεργοποιήσετε και να βελτιστοποιήσετε τη δομή των επιχειρηματικών σας διαδικασιών αλλά και να διασφαλίσουμε ότι οι τεχνολογικές σας επιλογές βοηθούν πραγματικά στην ανεμπόδιστη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Μελέτη και Σχεδιασμός έργων

Οι εξειδικευμένοι έμπειροι σύμβουλοι μας θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε, να σχεδιάσετε και να παραδώσετε οποιαδήποτε στρατηγική λύση στην επιχείρησή σας. Είμαστε ο έμπιστος σύμβουλος που χρειάζεστε ώστε να βελτιώσετε τη διαδικασία διασφάλισης των κρίσιμων τομέων, των λειτουργιών και της τεχνολογίας της επιχείρησής σας. Όποιος και αν είναι ο στόχος σας για την ασφάλεια του τομέα πληροφορικής της επιχείρησής σας, η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας θα αξιολογήσει τις απαιτήσεις σας και θα προσαρμόσει ένα απλό σχέδιο δράσης, που θα σας οδηγήσει στη γραμμή τερματισμού όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα.

Αγκαλιάζουμε την καινοτομία για την παροχή στρατηγικών λύσεων υψηλής αξίας για τις επιχειρήσεις. Χρειάζεστε βοήθεια στον ψηφιακό σας μετασχηματισμό; Είμαστε εδώ για εσάς!

Υλοποίηση έργων

Οι πιστοποιημένοι μηχανικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας, για να διασφαλίσουν ότι εσείς και η ομάδα σας χρησιμοποιείτε τις προσφερόμενες λύσεις μας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, ανεξάρτητα από το πόσο απλό ή περίπλοκο είναι το περιβάλλον σας. Η εμπειρία μας, βασισμένη σε πολυετείς συνεργασίες με πελάτες κάθε σημαντικού κλάδου, μας βοηθά να διαμορφώνουμε και να εφαρμόζουμε αποτελεσματικά τις λύσεις μας, έτσι ώστε να υποστηρίζουν καλύτερα τις εσωτερικές σας διαδικασίες και να ενσωματώνονται με τα υπόλοιπα υπάρχοντα εργαλεία ασφάλειας. Οι υπηρεσίες υλοποίησης προσφέρονται είτε διαδικτυακά ή επί τόπου και μπορούν να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένες απαιτήσεις. Οι βασικοί τομείς που εστιάζουμε περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
  • Πλάνο και σχεδιασμό
  • Εγκατάσταση λύσης
  • Διαμόρφωση και συντονισμό
  • Έλεγχο λειτουργικότητας
  • Παραδοτέο

Εκπαίδευση συνεργατών

Οι υπηρεσίες εκπαίδευσης έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθούν τους συνεργάτες μας αλλά και τους τελικούς χρήστες, να κατανοούν και να εκτελούν βασικές εργασίες, αξιοποιώντας πλήρως τις πρωτοποριακές μας λύσεις. Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει εξειδικευμένα μαθήματα που ενδυναμώνουν τις γνώσεις των αναλυτών και των policy administrators της επιχείρησης σας και τους εξοπλίζουν με βαθιά κατανόηση των βασικών δυνατοτήτων των προϊόντων. Κάθε μάθημα επικεντρώνεται σε πραγματικά σενάρια, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε στη διάρκεια των διαδραστικών εργαστηριακών ασκήσεων. Με τη εγγραφή σας στα online σεμινάρια μας:

  • Συμμετέχετε σε εργαστηριακές ασκήσεις βάσει πραγματικών σεναρίων
  • Μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τις βασικές δυνατότητες των λύσεων μας
  • Κατανοείτε πώς μπορούν να ενσωματωθούν οι λύσεις μας με άλλα εργαλεία ασφάλειας
  • Δείτε τα πρόσφατα αλλά και τα προγραμματισμένα σεμινάρια μας ΕΔΩ

Τεχνική Υποστήριξη

Οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, μπορούν να αποτρέψουν τυχόν διακοπές λειτουργίας, να επιταχύνουν την επίλυση ζητημάτων και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις οποιουδήποτε επιπέδου εξυπηρέτησης που ενδέχεται να υποχρεούται να έχει η επιχείρησή σας. Η IDEAL Technology διαθέτει μια ευρεία γκάμα διαφορετικών πακέτων τεχνικής υποστήριξης, προσαρμοσμένα όχι μόνο στις τρέχουσες αλλά και στις μελλοντικές ανάγκες σας. Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

8-Network
miscellaneous 37 solid