[ close ]

Request a quote

Call me back

Virtual Meeting: Kaspersky Industry Day – December 16, 2021


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Tην Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, η
IDEAL Technology σε συνεργασία με την Kaspersky,
σας προσκαλούν
σε virtual meeting με τίτλο:

Kaspersky Industry Day


Στα πλαίσια της εκδήλωσης η Kaspersky θα παρουσιάσει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κλάδου δραστηριοποίησης σας. Επιπλέον, κατά την διάρκεια του virtual meeting, αντιπροσωπευτικές εταιρίες του εκάστοτε κλάδου θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους από την χρήση των λύσεων της Kaspersky. Επιλέξτε και παρακολουθήστε την παρουσίαση που σας ενδιαφέρει, διάρκειας 45’, επιλέγοντας τον κλάδο δραστηριοποίησης σας κατά την διάρκεια της εγγραφής σας.

~ Η εκδήλωση απευθύνεται σε τελικούς χρήστες των λύσεων kaspersky ~


Πρόγραμμα 

11:00-11:45  Εφοδιαστική Αλυσίδα/Λιανεμπόριο
12:00-12:45  Δημόσιος & Εκπαιδευτικός Τομέας
13:00-13:45  Βιομηχανικός κλάδος
14:00-14:45  Χρηματοοικονομικός, Ασφαλιστικός, Υγειονομικός κλάδος
15:00-15:45  Ξενοδοχειακός κλάδος / Facilities Management / Κατασκευαστικός κλάδος
16:00-16:45  Λύσεις για όλους τους κλάδους

ΕΓΓΡΑΦΗ

μέχρι τις 14/12*


Ελάτε να περάσουμε μαζί μια διαφορετική εκπαιδευτική εμπειρία που θα συνοδευτεί από ένα
ελαφρύ γεύμα στο χώρο σας – προσφορά της Kaspersky σε όλους τους συμμετέχοντες, σε συνεργασία με τις αλυσίδες “Γρηγόρης” για την Ελλάδα και Mikel για την Κύπρο**.


Θα υπάρξει ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων στο webinar. Για την παρακολούθηση απαιτείται (σε συνέχεια της εγγραφής σας) να έχετε λάβει επιβεβαίωση συμμετοχής από την Kaspersky.
** Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβετε το ελαφρύ γεύμα είναι η διεύθυνσή σας να εξυπηρετείται από κάποιο κατάστημα Gregory’s delivery στην Ελλάδα και Mikel delivery στην Κύπρο.

 

 

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 (Εγγραφές έως 14/12) Δηλώστε Συμμετοχή
8-Network
miscellaneous 37 solid